Mekanizazio-prozedurak : tornua : eragiketak eta erremintak, eta piezen mekanizazio-prozesu eta prozedurak : [heziketa zikloak : Ikaslearen liburua] - Izagirre, Josu; Ulanga Egues, Koldo; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2000)
Fabrikazio mekanikoan erabilitako makinetariko bat tornua da, eta honi eskainitako liburua da honakoa: tornua erabiliz piezan egin daitezkeen eragiketak eta hauek egiteko erabili beharreko erremintak, eta piezen fabrikazio-prozesua.
Lanbide Heziketa
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak