Naia : Chinatown inguruan - Rabelli Yanguas, Alvaro; Colombo, Pedro J. (Donostia : Elkar, 2013)
Naia neska gaztea ez da Archer detektibe famatua, ez da Los Angeles-en edo NewYork hirian bizi. Naia gure artean bizi da, hemengoa da, titaniozko museoaren ondoan ibiltzen da egunero.Naia emakume langilea eta ikaslea da. Naia hirikoa da, gaurko kultura anitzeko hirian bizi da. Naiak ez du detektibe bokaziorik, baina lan egin behar du bizimodua ateratzeko. Naia zinema beltza da. Naia gure bizitzaren itsasgora eta itsasbehera da. Naiak guk bezala sufritzen du, maitatzen du. Naia Chinatown da, Jack Nicholson gabe.
Ariketak erantzunekin + hiztegia.Europako Erreferentzia Markoa: A1.
2012/11/29
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2013ko deialdia)
Keywords: Helduen euskalduntze-alfabetatzea -- Irakurgaiak; Helduentzako Literatura; EIMAk onetsitako materialak