Fabi, eskuin-hegaleko jokalaririk azkarrena - Masannek, Joachim; Birck, Jan; Manterola Agirrezabalaga, Elizabete (Bilbao : Mezulari, 2012)
Uau! Hautatzaile batek Fabi begiz joko du hirijo areto-futbol txapelketan eta Bayernekin jokatzeko gonbita egingo dio. Fabik eskaintza onartuko du, talde erakargarrriagoa eta hobea iruditzen baitzaio. Futbolari Basatiek traidoretzat joko dute, eta taldetik kanporatua izango da. Amaierako partidan Futbolari Basatiek Bayern izango dute aurkari, baina Fabik ezingo du jokatu, talde berriko probaldia ez baitu oraindik gainditu. Basatiek, "eskuin-hegaleko jokalari onenaren" laguntzaz besterik ezingo dute irabazi. Zer erabakiko ote du Fabik?
8 urtetik aurrera (gorria)
Fabi, der schnellste RechtsauBen der Welt
Keywords: Futbola; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak