Etsai gordea - Pedro, Jokin de (Donostia : Elkar, 2013)
Josu Arriola kazetari ezaguna bere apartamentura sartu eta postontzitik ezezagun baten gutuna jasotzen duenean abiatzen da istorioa: "Zure egunak zenbatuta daude, aurpegi faltsu hori ezabatuko dut albistegietatik; denak du bere ordaina". Gorospe inspektorea kazetariaren ilobaren laguntzaz ariko da kasua argitu nahian. Hala ere, Ertzaintzak berak espero ez duen amaiera izango du misterioak, irakurlea ustekabean hartuko duena.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Intriga -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erailketak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura