Erromatarrak - Freeman, Charles; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia . Ttarttalo, 2003)
Obra honek, ilustrazio bikainez apainduta, gure planetako zibilizaziorik zaharrenetako batean sartzen du irakurlea.
Glosarioa: 44.-45. or.
Hitzen aurkibidea: 46. or.
Keywords: Erroma -- -Historia; Erreferentzia-materialak; EIMAk onetsitako materialak