Historiaurrea - Dixon, Dougal; Cowne, Joanne; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2003)
Obra honek, ilustrazio bikainez apainduta, historiaurreko naturaren mundu zoragarrira eramaten du irakurlea.
Glosarioa: 44.-45. or.
Hitzen aurkibidea: 46. or.
Keywords: Historiaurrea; Historiaurreko animaliak; Erreferentzia-materialak; EIMAk onetsitako materialak