Egiptoarrak - Grant, Neil; Berridge, Richard; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2003)
Obra honek, ilustrazio bikainez apainduta, gure planetako zibilizazioarik zaharrenetako batean sartzen du irakurlea.
Glosarioa: 44.-45. or.
Hitzen aurkibidea: 46. or.
Keywords: Egipto -- -Historia; Erreferentzia-materialak; EIMAk onetsitako materialak