Munduko historia - Barber, Nicola; Harris, Nicholas; Turner, Joanna; Aston, Claire; Muguruza Sarasua, Saioa; Ossa, Joseba; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2001)
Mundu guztiko Erdi Aro eta Garai Modernoari buruzko datuak eta informazioa. 100 marrazki bikain baino gehiago. Etxean nahiz ikastetxean erabiltzeko egokia.
Aurkibide kronologikoa: 58.-61. or.
Gaikako aurkibidea: 62.-64. or.
World History
Keywords: Historia unibertsala; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak