Sukaldaritza eskolan [DBH] - Flores, Txema; Aledo, Salva; Izaga, Kepa; IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : Irale, 2013)
Proiektu hau Bigarren Hezkuntzan erabiltzeko da, eta 12-16 urte bitarteko neska-mutilei dago zuzendua. Tailer moduan planteatzen da, baina beti kontuan hartuta, duen garrantzia dela eta, ikasle guztiek egin beharko luketela. Dena den, eta gaur egungo irakaskuntzaren eraketa eta ikastetxeen baliabideak ikusita, arazoak dituzten ikasleekin osatutako talde txikitan (6-8 lagunekoak) aplikatzeko aproposa iruditzen zaigu (HBEHP, Osagarria...).
2013/03/22
DBH, 1.-4. mailak
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak