Mundua berdea ote da dena? - Mendizabal Ugalde, Juan Ignacio (Donostia : Erein, 2012)
Satur eta bere taldeko satorrak, beldurra eta aurreiritziak direla-eta, ez dira inoiz atera sator-zulotik. Hala ere, gauzak kontatu dizkioten bezala ez direla hasi da pentsatzen...
6 - 8 urte (Urdina)
Keywords: Satorrak; Ausardia; Jakin-mina; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak