Ttalo artzain-txakurra - Soria de Carlos, Natalia; Errea, Inma (Berriozar : Denonartean, 2012)
Ttalo artzain-txakurrak, egunero bezala, artaldea gidatzen du zaunka eta zaunka...
3-5 urte (Urdina)
Letra larria
Keywords: Ardiak; Txakurrak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak