Esaldien oihana (Valencia : Edicinco, 2004)
Programa honekin hizkuntzaren oinarrizko egiturak ikasten dira, erabiltzaileen hiztegia aberastuz eta irakurtzeko teknikak hobetzen lagunduz. Programak 7 joko ditu: 1. Mugagabea eta plurala 2. Deklinabidearekin jolasean, 3. Irakurketa lasterra, 4. Autodiktaketa, 5. Esaldiak eraiki, 6. Hitz mamuak, 7. Errimak
6-8 urte
Keywords: Euskara -- Irakurmena eta idazmena; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak; Jolas didaktikoak