Gazteak, aisialdia eta euskara ipar Euskal Herrian = Les jeunes, les loisirs et la langue basque en Pays Basque Nord - Baxok, Erramun (1928-2024); Coyos, Jean-Baptiste; Euskaltzaindia (Bilbo : Euskaltzaindia, 2011)
Ikerketa honen xede nagusia da, aurkeztea gaur egun Ipar Euskal Herriko gazteen euskarazko edo euskal kulturari lotuak diren aisialdiak zein diren.
Testu elebiduna euskaraz eta frantsesez
Keywords: Euskara -- Ipar Euskal Herria -- Alderdi sozialak; Gazteak -- Astialdia euskaraz -- Ipar Euskal Herria; Soziolinguistika; Monografiak; Baliabide digitalak