Aditu! 3 : ikaslearen lan-koadernoa - Oar-Arteta, Ana (Bilbo : Labayru ikastegia, 2012)
Aditu! 3 Helduen Hezkuntzan euskalduntzeko lehenengo maila jorratzeko ikasmateriala da. HABEren Helduen Euskalduntzearen Oinarrizko Kurrikuluari eta Ikaskuntza, irakaskuntza eta ebaluaziorako Europako erreferentzia markoari erantzutzen deutse, eta aurretik 2004an eta 2009an argitaratutako Aditu! eta Aditu! 2 ikasmaterialen jarraipena da. Ikasmateriala euskalduntzeko A2 mailari jagoko.
2012.06.14
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2011ko deialdia; EIMA 1, 2012ko deialdia)
Keywords: Helduen euskalduntze-alfabetatzea; EIMAk onetsitako materialak; Hizkuntzak ikasteko metodoak; Euskara -- Metodoak