Hauxe besterik ez nuen behar! - Kinney, Jeff; Arratibel, Miren (Irun : Alberdania, 2012)
Izan gaitezen errealistak: Greg Heffley beti izango da gizajo peto-petoa, eta norbaitek argi esan beharko lioke hori bere aitari. Frank Heffleyk uste osoa du, ordea, semea noizbait aldatu egingo dela. Eta mutikoa gogortzeko, kiroletan eta holakoetan izena emanarazi dio. Gregentzat, berriz, erraza da aitaren ahalegin guztiak ezerezean uztea. Aitak akademia militar batera bidaliko duela mehatxu egin dio, ordea, eta Greg lehertu egin da: Hauxe besterik ez nuen behar!
8 urtetik aurrera (gorria)
The last straw
Keywords: Egunerokoak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Nerabeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura