Argazkiak egiten - Lluch, Enric; Falcone, Fernando; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2012)
Aitonari ikaragarri gustatzen zaio argazkiak egitea, baina, zerbaitengatik, gaizki fokuratuta ateratzen zaizkio denak?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Aitona-amonak eta bilobak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura