Pobreak gara - Mendiguren Elizegi, Xabier; Gallego, Patxi (Donostia : Elkar, 2012)
Aita eta ama lanik gabe gelditu dira. Hodei txikia ez da egoeraz ohartzen, baina Irati bai, eta kezkatuta dago, etorkizunak zer ekarriko dien. Krisi egoerari buruzko ipuin bat, familien zailtasunak eta haurren beldurrak lantzen dituena.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Behartasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura