Zonbia San Mamesen - Morillo, Fernando (Irun : Gaumin, 2012)
Inork ez du zonbietan sinesten... bat aurkitzen duen arte. Horixe gertatzen zaie Zoro izeneko gazteari eta haren lagunei. Jauregi zahar baten barruan, zonbi bat ikusi bakarrik ez. Nahi gabe aske ere uzten dute Bilboko kaleetan! Zorok aitari deitu beharko dio laguntza eske. Baina Zororen aita oso-oso bitxia da, eta erraztasun ikaragarria du dena nahaspilatzeko. Zonbiak Athletic-eko partidu batean amaituko du, hamaikakoan eta arerio baten belarria jaten. Eta mozorro festa baten erdian, (S0(Bzonbiarena(S1 (Begiten. Ihesaldi tronpatuak eta bihotzaren dei nahasiak, abentura komiko batean. Gure mundu honetan Lurralde Ezkutu ugari daude, deabruz eta zonbiz beterik, eta ez zaie umorerik falta!s
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Abenturak; Adiskidetasuna; Beldurra; Haur eta Gazteentzako Literatura; Audioak; Audio-liburuak; Eleberriak