Teo parkean - Denou, Violeta; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Bartzelona : Timun Mas ; Donostia : Elkar, 1983)
Haurren jakinmina interesa duen gauzetara eta berauen ingurura zuzendua izateko moldatuak izan dira liburu hauek; irakurle gaztea, norbaiten laguntzarekin nahiz berenez, Teo mutikoa lagun duela, honen abenturatan parte hartuko du. "Teo eta bere ingurua" bildumako tituluek badute azken orrietan ohar didaktiko bat guraso eta irakasleentzat, jakin dezaten haurren jakin mina nola zuzendu eta gidatu inguruan dituzten gauzak, gertakizunak eta pertsonaiak ezagutzeko.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak