Ilargia lapur - Albo, Pablo; Pratt, Pierre; Goikoetxea, Arkaitz (Tafalla : Txalaparta, 2011)
Fantasiaz eta irudimenaz baliatu da Pablo Albo kontakizun honetan, eta goxotasunez eta umorez landu du haurrentzat eta gurasoentzat zaila gertatzen den erronka: txupetea uztea. Hazteko eta heldutasuna iristeko bidean, pauso bat gehiago da, beste aro bat, eta ulertuko duen norbait behar du haurrak, azken helmugara ailegatuko bada.
2 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: La luna ladrona
Keywords: Txupeteak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak