Mixi eta bere lagunak [CD-ROMa] - Euskal Herriko Ikastolen Elkartea; Arregi, Nerea; Tellitu, Igor; Irizar, Asier; Morente, Enrique (Zornotza : Ikastolen Elkartea, 2002)
Euskal Jaiak gai hartuta ordenagailuan jolasteko joko ugari.
6 - 8 urte
Keywords: Euskal Kultura; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak