Makromagnitudeak (Batxilergoa 1) - Fuentes Gómez, F. Javier; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2010)
Makroekonomiaren atal bat aztertzeko materiala.
Batxilegoa, 1. maila
Keywords: IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak