Hodeietan - Lasa, Aitzol; Unanua Goikoetxea, Xabier (Usurbil : Elhuyar, 2012)
Hodei dugu protagonista. Batxilergoko azken ikasturteko ikaslea da Hodei, eta ez ditu bereziki gustuko zientziak. Estibalitz, aldiz, zientzialari iaioa da. Nerabezaro osoan izan du gustuko Estibaliz Hodeik, eta, udan bizi izan duten maitasun-istorioaren ondoren, aldatzen hasi da Hodeiren zientziarekiko ikuspegia.
2012.02.09
12 urtetik aurrera (horia)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2011ko deialdia eta EIMA 1, 2012ko deialdia)
2011ko Caf-Elhuyar saria jasotakoa
Keywords: Nerabeen maitasuna; Zientzia; EIMAk onetsitako materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak