Guleesh - Calvo, Luisa; Bereziartua, Joan Ignazio; Val, Mikel; Val, Inhar ([Gasteiz] : Goiatz Multimedia, 2004)
Irlandako ipuina. Ipuin hau, testu guztiak bezala, testu-sekuentzia bat da: narrazioa eta elkarrizketak tartekaturik daude. Deskripzioa irudiek egiten dute.
2004/06/25
Bibliografia: 15. or.
LH, 1. eta 2.mailak
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak