Ferian - Lluch, Enric; Tambuscio, Pablo; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2011)
Azokan Alexi gustatzen zaion gauza erruz dago. Baina, jakina, gauza guztiak ezin dira denak... Edo bai?
Letra larriz eta etzanaz idatzia
3 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: A la fira
Keywords: Album ilustratuak; Jolas-parkeak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura