Ume ikusezin harrigarria - Requena Maza, Ana; Sarasola, Jose Antonio; Guirao, David ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2011)
Imajinatzen dituzu ikusezin bihurtzen zaituzten bota batzuk? Federikok halakoxeak aurkitu zituen eta probatzea erabaki zuen... Edo, zehazkiago esateko, botek aurkitu zuten bera. Haiek jantzita, azkenean, bere amets guztiak bete ahal izango ditu, adibidez, super-heroi bihurtzea. Baina, kontuz: ikusezin izatea arriskutsua gerta daiteke eta. Federikok zailtasun handiei aurre eman beharko die ea egiazki heroi izateko jaioa den, ala alderantziz, kezko ume bat bestetik ez den jakiteko.
8 urtetik aurrera (gorria)
El increible niño invisible
Keywords: Abenturak; Heroiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak