Guleesh - Calvo, Luisa; Val, Inhar; Bereziartua, Joan Ignazio; Val, Mikel ([Gasteiz] : Goiatz Multimedia, 2003)
Irlandako ipuina. Ipuin hau, testu guztiak bezala, testu-sekuentzia bat da: narrazioa eta elkarrizketak tartekaturik daude. Deskripzioa irudiek egiten dute.
2004/06/25
Bibliografia: 15. or.
LMH, 1 eta 2.mailak
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak