Neurozientzien laborategiko eskuliburua - Buesa, Itsaso; Mendiguren, Aitziber; Bidaurrazaga, Angel; Altuna, Ander; Udako Euskal Unibertsitatea (Bilbo : Udako Euskal Unibertsitatea, 2009)
Neurozientzietan ikertzeko baliagarria izan daitekeen teknika-liburua da. Laborategi-lanerako oinarrizko kontzeptuak eta neurozientzietan ikerkuntzan aritzeko tresnak azaltzen ditu. Eskuliburu hau ikasle, ikertzaile zein irakasleei zuzendutakoa da.Lan hau egile ugarien emaitza da, gehienak UPV/EHUko Medikuntza eta Odontologia Fakultateko ikertzaile gazteak eta doktoreak, eta neurozientzietako esparru desberdinetan adituak.
Keywords: Neurozientzia; Baliabide digitalak; Monografiak