Alkimistaren sekretua - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela; Muscillo, Alessandro (Bilbao : Mezulari, 2011)
Esperimentu kirasdunak laborategian, mendetan dutxatu ez diren usain txarreko mamuak, eta munstrotxo nazkagarrien armada... Soinuak eta ultrasoinuak!! Prest al zaudete... zuen sudurrentzat... oso arriskutsua izan daitekeen abenturan murgiltzeko! Leok errealitateari aurre egin behar dio: kimika gainditzen ez badu, ezingo da kanpaldira joan. Beraz, ikasi beste erremediorik ez du izango... probeta, destilagailu eta nahaste lehergarriekin!
8 urtetik aurrera (gorria)
Il segreto dell'alchimista
Keywords: Misterioa; Saguzarrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak