Helduen euskalduntzearen IV. jardunaldiak - Helduen Euskalduntzearen Jardunaldiak . 2001 . Donostia); HABE; Udako Euskal Unibertsitatea (Bilbao : Udako Euskal Unibertsitatea, 2002)
Helduen euskalduntzearen II. eta III. jardunaldiak izeneko liburuarekin hasitako bideari jarraiki, UEUk eta HABEk 2001ean Donostian antolatutako Helduen Euskalduntzearen IV. jardunaldien aktak jaso ditugu liburu honetan.
Keywords: Baliabide digitalak; Alfabetizazioa -- Euskal Herria; Helduen euskalduntze-alfabetatzea; Monografiak