Giza gorputza : liburu zoragarria, zure gorputzean zehar begiratzeko - Goiriena de Gandarias, Juan José; Kintana, Xabier; Odam, Tim (Bilbo : Izar, 1996)
Liburu zoragarri honek, gure barnean zehar ikusteko eginak, orrialdeak pasa ahala, giza gorputzaren egiturak eta sistemak banan-banan erakusten dizkigu. Irudi zehatzez, ariketa-ihardueraz eta informazioz beteriko liburu aberatsa duzu hau, eta pausoz pauso, gure gorputzak nola funtzionatzen duen ederki erakutsiko dizu.
Keywords: Giza gorputza; Erreferentzia-materialak