Lehen liburia edo filosofo huskaldunaren ekheia - Egiategi, Jusef (fl. 1785); Peillen, Txomin (1932-2022); Euskaltzaindia (Bilbo : Euskaltzaindia, 1983)
J. Egiategi zuberotarrak 1785ean filosofiaz idatzi zuen liburuaren lehen argitarapena da honako hau.
Bibliografia: 281. or.
Keywords: Filosofia; Monografiak; Baliabide digitalak