Zatikien arteko eragiketak : (batuketak eta kenketak) [Matematika-arloa - LMH 5] - Moradell, Nuria; 9; Cara, Antonio; Vimartic (Barcelona : Vimartic, 2011)
Irakasleak, animazio baten bidez, zenbaki baten zatikiari dagokion kantitatea nola kalkulatu erakutsiko die ikasleei. Ariketa elkarreragileen bidez eta problemak ebatziz, ikaslea ikasitako trebetasunekin trebatuko da. Izendatzaile bereko
zatikien arteko batuketak eta kenketak egingo dituzte. Irakasleak ikasleen lana aztertuko du, eta kalkulatzeko trebetasunak nola bereganatzen dituzten egiaztatuko du. Azkenik, sintesi-ariketekin, ikasleek bereganatutako ezaguerak baloratuko ditu.
LMH, 5.maila
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Eduki digital didaktikoak