Gizateriaren eraketa - Leakey, Richard E. (Donostia : Gaiak, 1996)
"Gizateriaren eraketa" liburua dugu gizakiaren sorrera eta eboluzioari buruz argitaratu den libururik erakargarrien eta liluragarrienetako bat, paleoantropologiari buruz egunean dugun ikerlari ospetsuenetako batek (ospetsuena ez bada) idatzia, gainera. Richard Leakey paleoantropologoen familia bateko seme dugu eta bere senide osoak bezala lanaren zatirik garrantzitsuena Afrikan eman du, han gizakiaren jatorriaz berebiziko aurkikuntzak lortu dituela.
1996/07/01
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Bilakaera; Historiaurreko gizakia; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak; Eboluzioa -- Eboluzioa; Eboluzioa -- Eboluzioa; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa