Teknologia eta historia - Gaiak Argitaldaria (Donostia : Gaiak, 1996)
"Teknologia eta historia" liburuan asmakuntza handiek eta txikiek, tesna xumeek eta makina erraldoiek gizakiari nola laguntzen dioten aztertzen da. Baina teknologi garapen honek buruhauste handiak ere sortzen ditu. Nork kontrolatzen du teknologia? Noren mesederako da? Teknologiaren gure etsai bihurtuko al da?
1996/05/08
Bibliografia: 152-153. or.
Glosarioa: 150-151. or.
Keywords: Teknologia -- -Historia; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak