Lan giroko harremanak - Garmendia, Jose Ramon; Izagirre, Jose Mari 0; IRALE (Donostia) (Usurbil : Elhuyar, 2005)
Lanbide Heziketako zehar-lerroa den lan-giroko harremanen arloko liburua da hau. Liburuan gai hauek lantzen dira: komunikazioa, komunikatzeko zailtasunak eta oztopoak, idatzizko eta ahozko komunikazioa, gatazka, negoziazioa, erabakiak hartzea, agintea eta lidergoa, lan-motibazioa, lantaldeak eta bilerak.
Lanbide Heziketa
Keywords: Lan giroko harremanak (Zeharkako Ikasgaia); Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak; IRALEren materialak