Zientzia guztiz arduragabea : 65 esperimentu ausart etxe barruan edo kanpoan egiteko - Connolly, Sean; Astobiza Uriarte, Amaia; Mujika, Alfontso; Elhuyar Fundazioa; Elhuyar Hizkuntza Zerbitzuak (Usurbil : Elhuyar Fundazioa, 2011)
Sean Connollyren "Zientzia guztiz arduragabea! liburua, zientziaren printzipioetarako bidaia erakargarria da, bere esperimentu bitxiak, irudi erakargarria eta testu zehatz eta irudimentsua kontuan hartuta.9-14 urteko gazteak,eta adin handiagoa izanda ere gazte sentitzen direnak zientzia-mundura erakartzeko material aproposa da.Zazpi ataletan banatuta, eguraldiarekin, janariekin, airearekin edo eguneroko elementuekin esperimentuak egin daitezkeela erakutsiko digu.Etxetik edo etxe inguruetatik atera gabe egingo dituzu; estutu gerrikoaa eta egin bidaia zientziaren mugetara!!
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2011ko deialdia)
9 - 14 urte
Keywords: Kimika -- Esperimentuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zientzia -- -Esperimentuak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Fisika -- Esperimentuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak