Petritegin aurkitutako zinta - Sastre, Pablo (Donostia : Elkar, 1984)
"Petritegin aurkitutako zinta" "bertsolari estiloko" narraziotzat jotzen du Pablok berak; bestaldetik, protagonistaren kontakizunetan, doinu triste samarreko pasarte batzurekin batera, irakurleak -gaurko edota lehentxeagoko- errealidade batzu antzeman ditzake.
Keywords: Helduentzako Literatura