Ezin dut - Alberdi, Uxue; Mitxelena, Jokin (Donostia : Elkarlanean, 2011)
Aita alabari esan eta esan ari zaio super-neska bat dela. Baina alabak badaki ez dela egia, super-neskek hegan egiten baitute, eta berak ez daki hegan. Saiatu da bere indar guztiekin, aitari ez huts egiteko, baina ezin du.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Autoestimua -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura