Gatazka gela - Sierra i Fabra, Jordi; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2010)
Hogeita hamar ikasle beren institutuko Gatazka gelako bilera batean izango dira. Haietako hiruk "epaimahaia" osatuko dute, bi mutilen arteko istiluan bitarteko lana egiteko. Arrazoia puskatutako sakelako telefono bat da. Helduek parte hartu gabe, gazteek arazoa konpondu beharko dute. Bakoitzak gertatu denaren bere ikuspegia emango du bileran, eta beren hitzen ondorioak onartu beharko ditu. Jardunaldiak bizikidetzako arazoak, irainak eta beldur ezkutuak azaleratuko ditu, eta, lehenago edo geroago, egia nagusitzen dela frogatuko du.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Elkarbizitza -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Nerabeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura