Munstroaren gatibua - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela; Muscillo, Alessandro (Bilbo : Gero Mensajero, 2010)
Normalean, Eguberri jaiak urteko garairik lasaiena izaten dira... Hori, noski, beldurrezko ipuin-idazle ezagun bat ez bada egoera misteriotsuan desagertzen, eta Silver anai-arrebek ez badute erabakitzen erraldoi buruzapal baten arrastoari jarraitzea. Ulertzen duzue zertaz ari naizen? Beldur-meldur!!!
8 urtetik aurrera (gorria)
La vera storia di Frankestein
Keywords: Misterioa; Saguzarrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak