Deniz lokomotora - Masannek, Joachim; Birck, Jan; Rekalde Garzia-Salazar, Ainara (Bilbao : Gero, 2010)
Deniz Lokomotora bere taldearekin borrokatzen ari da txapelketan Futbolari Basatien aurka. Basatiekin txundituta dago eta haiekin entrenatzera joaten da. Baina Deniz oso ona den arren, Leonek eta Fabik ez dute taldean nahi: turkiarra ez da taldearentzako egokia. Beste Basatiek, ordea, nahi dute Denizek eurekin jokatzea, eta Leon eta Fabi taldetik joatea onartzen dute.
8 urtetik aurrera (gorria)
Deniz die lokomotive
Keywords: Futbola; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak