Tene Lehiaketa 1987 - Tene Lehiaketa 1987. Deba); Debako Kultur Elkartea; Deba. Udala (Donostia : Elkar, 1987)
TENE MUJIKAren oroitzapenez antolatutako laugarren lehiaketa honek ere izan ditu 1987.go urte honetan bere irabazleak, eta hain zuzen ere, lehenego hiru ipuinak eta Debako irabazlea dira ale honetan irakurtzweko aukera izango dituzunak.
Bi begi eder haiek Juan Martin Elexpuru Pistolari baten azken eguna Karlos Zabala Oiarzabal Zure esku hotzak Jokin Urain Matxalenen komeriak Anes Arrinda
Keywords: Helduentzako Literatura