Kleta bizikleta - Landa, Mariasun; Lucas, Jesus (Donostia : Elkarlanean, 2009)
Nire bezain bizikleta burugogorrik ez da egongo munduan. Zoora joan nahi duela... Ez dauka beste konturik. Eta azkenean eraman egin beharko dut. Ea zer gertatzen den...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Bizikletak; Irrika; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak