Tronpatxo - Kazabon, Antton; Eibar, Eider (Bilbo : Aizkorri, 2010)
Tronpeo, Tronpeta, Tronboi eta Tronpatxo hiru urteko elefante kumeak dira eta pozik bizi dira Keniako oihan zabalean uretan eta lohitan jolastuz, siesta eginez... Tronpatxo kezkatuta dago, ordean, gehien gustatzen zaion akazia txikienari helduta ere ezin izaten du lurretik atera, tronpa motzetxoa duelako. Zerbait bururatuko zaio arazoa konpontzeko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Elefanteak; Desberdinak -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura