Nahas-mahasa zientzia, natura eta teknologiari buruz - Martinez Lizarduikoa, Ekain (Donostia : Gaiak, 2010)
"Zientziaren laguntzaz fenomeno arruntak eta ez hain arruntak uler ditzazkegu. Munduko zientzialariak horretan saiatzen ari dira eta, batzuetan, aurkikuntza garrantzisuak egiten dituzte. Horien ondorioz, behin baino gehiagotan, gure aurreko ideiak edo jakintzak zalantzan jarri behar ditugu eta, jakina, gure buruak ikuspegi berrietara egokitu.
2009/09/17
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Zientzia; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa