Rock kantariaren bahiketa - Casals, Pere; Olano, Antton (Donostia : Erein, 2010)
Gori-gori zegoen giroa kontzertuan. Ahots kraskatu, ezagun, hurbileko harekin, arrapaladan zetozen emozioak, bata bestearen atzetik. Kirol jauregia jendez borborka zegoen, eta musika gorputzeko eta arimako poro guztietatik sartzen zen. Halaxe zegoen ba giroa Tot kantariak eszenatokia utzi zuenean, baina ez zuen tarte handirik izan hartaz gozatzeko. Bi gizonek kloroformoz igurtzitako trapu batekin lotarazi eta eraman zuten ohatila batean konortea galdu bailuen. Tot ordea txalupa batean esnatuko da. Bahituta zegoen!
12-16 urte (horia)
El segrest de la cantant de rock
Keywords: Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura