Hortzandi pirata - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela; Muscillo, Alessandro (Bilbao : Gero / Mensajero, 2010)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Arraio beltza eta burezur zuriak! Silver anai-arrebei oporretarako plan beldurgarria bururatu zaie: pirata mamuak bizi diren uhartea bsitatzea, haiek madarikazio ikaragarria dutenean, gainera. Arazo latzak sortuko direlakoan nago... Lagundu!!
8 urtetik aurrera (gorria)
Il pirata Dentedoro
Keywords: Itsaslapurrak; Saguzarrak; Sorginak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura