Elikagai transgenikoen arazoak - Genomalariak (Donostia : Gaiak, 2004)
"Elikagai transgenikoen arazoak" liburuak gaur egungo zientziak eta bereziki genetikak egin dituzten aurkikuntzen berri ematen digu, eta, batez ere, bioteknologiak eta ingeniaritza genetikoak azken urteotan izan dituzten aurrerapenak argintzen dizkigu: klonazioa, giza genoma proiektua, ADN birkonbinatzailea,... Aurreko oinarrizko elementu horien bidez, genetikoki eraldaturiko landareen, animalien, eta onddoen teknologiak eta aukerak aztertzen dira.
2004/07/16
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Elikagai transgenikoak; Ingeniartitza genetikoa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa