Landareen amodioak eta zibilizazioa - Pelt, Jean-Marie (Donostia : Gaiak, 2001)
"Landareen amodioak eta zibilizazioa" liburu erakargarria eta ospetsu honetan, denboraldian, Lurraren ibilbide luzean zehar sortu eta garatu diren landareen dibersifikatze ebolutiboa aztertzen da. Guretzat, askotan, ezezaguna den erresuma biologiko horren (landareen) historia maisuki adierazten da hemen, askotan, pasadizo sonatu eta dibertigarriak nabarmen agertzen direlarik.
2001/08/01
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Botanika; Landareak; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa